We staan aan het begin van een digitale wereld! Een virtuele shopping-revolutie, die is door ons ontstaan. Bied uw klanten deze nieuwe trend en laat uw omzet stijgen!

Look Quote biedt een groot online bereik specifiek gericht op mode en interieur. Virtueel shoppen: voor gemak en beleving en een bewuste aankoop voor onze en uw klanten!

Met virtual reality wordt onze technologie ingezet om een virtuele wereld te creëren, waar interactie mee mogelijk is.

< Express your Look @ 'Look Quote'

Voor partners

Look Quote is een jonge onderneming en biedt een groot online bereik specifiek gericht op mode en interieur. Virtueel shoppen: voor gemak en beleving en een bewuste aankoop voor onze en uw klanten!

Met virtual reality wordt onze technologie ingezet om een virtuele wereld te creëren, waar interactie mee mogelijk is.

 

Wat hebben wij onze klanten te bieden?

Wij bieden onze klanten een real virtuele shop beleving. Onze klanten kunnen bewuster een product aanschaffen.

Waar interactie mogelijk is: De klant deelt de aankopen (producten) met alle andere leden. Hierdoor kunnen de leden elkaar inspireren en worden uw producten extra onder de aandacht gebracht.

Wat hebben wij u als ondernemer te bieden?

Wij uploaden uw producten in onze virtuele showroom. De klant kan op onze website uw producten virtueel combineren. Hierdoor zal de klant uw producten sneller kopen omdat de klant bewust wordt van het feit dat het product precies aan de verwachtingen voldoet.

Look Quote onderscheidt zich door kwalitatief hoogwaardig content.  

U kunt er ook voor kiezen om uw advertentie, op maat en in overleg, samen te laten stellen. Er zijn verschillende mogelijkheden om in onze app te adverteren. Wilt u meer informatie ontvangen? vul dan het contactformulier in.

 

Uw voordelen

-Makkelijk adverteren via onze app!

– Uw producten uploaden via de app, u heeft er verder geen omkijken naar. Wij maken uw producten virtueel combineerbaar en plaatsen deze in onze virtuele showroom!

– U heeft er geen omkijken naar en zal uw aangeboden producten 100 % meer aankopen bieden!