Partners

Heeft u een onderneming in de mode en of interieur branch? Wilt u meer bezoekers en uiteraard meer omzet? Lees dan snel verder!!! 

Win Acties

.

Ontvang meer bezoekers en breng uw producten extra onder de aandacht!

Steeds meer ondernemingen krijgen het zwaar vanwege hogere huurkosten etc. De oplossing hiervoor is dat steeds meer ondernemers online gaan verkopen. Dit is dan ook de toekomst. Wij spelen daar op in en hebben een concept neergezet waar u 100 % van gaat profiteren!!

Wij maken het onze en uw bezoekers mogelijk om maandelijks 1 product uit uw (web)winkel te winnen. 

Daar tegenover uploaden wij een groot assortiment van uw producten in onze virtuele showroom! Tevens mag u iedere dag gratis adverteren in de Look-Quote!

Dit is de technologie waardoor klanten genieten van winkelen zonder fysiek in een winkel te zijn. In vergelijking met online winkelen stelt Look-Quote kopers in staat om het product te ervaren in plaats van het te zien!

Uw producten worden door ons voorzien van een achtergrond transparantie. Vervolgens ontstaat de virtuele shopervaring d.m.v onze virtuele showroom! 

Bezoekers kunnen hier de producten virtueel combineren. De bezoeker kan een foto van zichzelf uploaden en zich virtueel met uw mode producten aankleden of een foto uploaden van b.v. een woonkamer en deze inrichten met uw interieur producten. 

Er wordt vervolgens een screenshot gemaakt die automatisch als download in de klant zijn systeem wordt op geslagen.

De bezoekers kunnen, indien een account is aangemaakt, de screenshots delen in de Look-Quote. Naast het delen van de screenshots, heeft de bezoeker ook de mogelijkheid om selfies/reel filmpjes van uw aangeschafte producten te uploaden! Op deze manier inspireren de leden elkaar en worden uw producten nog meer onder de aandacht gebracht en dus zal uw verkopen stijgen!

Onder uw aangeboden producten, in onze virtuele showroom, promoten wij uiteraard uw (web)winkel en plaatsen wij een link naar uw website. Op uw website of in uw webwinkel plaatst u de link van uw product(en) die de klant virtueel kan combineren in onze virtuele showroom.

Al onze aangesloten winkelketens doen mee met ons concept. Ook hebben wij meerdere mogelijkheden wat betreft adverteren op onze website/app. Hierover leest u meer onder aan de pagina.

Winnaars – Gegarandeerd!!! Alle aangemelde producten worden gegarandeerd verloot!

De loting vind plaats in onze virtuele live video tool. De winnaars worden bekend gemaakt aan de hand van een video die wij plaatsen op onze website, onder het kopje ”Winnaars”  

We staan aan het begin van een digitale wereld! Ga mee met de tijd! 

De virtuele shopping-revolutie, die door ons is ontstaan!

An Experience

Een virtuele shopping-revolutie, bij Look-Quote.

Bied uw klanten deze nieuwe trend en laat uw omzet stijgen!

Look-Quote biedt een groot online bereik aan, specifiek gericht op mode en interieur. Virtueel shoppen: voor gemak en beleving! Letterlijk het voorzien van een bewuste aankoop voor uw klanten!

Met virtual reality wordt onze technologie ingezet om een virtuele wereld te creëren, waar interactie mee mogelijk is.

Tarieven

.

Look Quote onderscheidt zich door kwalitatief hoogwaardig content.  

Wij uploaden uw producten in onze virtuele showroom. De klant kan op onze website uw producten virtueel combineren. U geeft een extra service. Hierdoor zal de klant uw producten sneller kopen, omdat de klant bewust wordt van het feit dat het product precies aan de verwachtingen voldoet. Ook wordt hierdoor de omschrijving van uw product direct zichtbaar! Tevens mag u iedere dag gratis adverteren in de Look-Quote!

In ruil hiervoor vragen wij u om een product per maand te verloten aan onze bezoekers.

Tarieven

5 producten plaatsen in de virtuele showroom per maand en deze staan elke dag online: u verloot 1 product T.W.V. € 100,00. Inclusief elke dag gratis adverteren in de Look-Quote.

10 producten plaatsen in de virtuele showroom per maand en deze staan elke dag online: u verloot 1 product T.W.V. € 180,00. Inclusief elke dag gratis adverteren in de Look-Quote.

15 producten plaatsen in de virtuele showroom per maand en deze staan elke dag online: u verloot 1 product T.W.V. € 250,00. Inclusief elke dag gratis adverteren in de Look-Quote.

20 producten plaatsen in de virtuele showroom per maand en deze staan elke dag online: u verloot 1 product T.W.V. € 325,00. Inclusief elke dag gratis adverteren in de Look-Quote

Aanmelden

Klik hieronder op de button: ”Aanmelden” Vul het formulier in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de verdere afhandeling!

Werkwijze

Download de app. Na uw aanmelding en acceptatie navigeert u in de app naar het linker menu. U klikt op de button ”producten uploaden”. Hier upload u uw gewenste producten die wij moeten plaatsen in de virtuele showroom!  

Elders adverteren

U kunt er ook voor kiezen om uw advertentie, op maat en in overleg, samen te laten stellen. Er zijn verschillende mogelijkheden om op onze website te adverteren. Wilt u meer informatie ontvangen? vul dan ook het aanmeldformulier in.

Puntjes op de ie

 

Wij bieden onze bezoekers een real virtuele shop beleving. Uw klanten kunnen hierdoor bewuster een product aanschaffen.

Waar interactie mogelijk is: De klant deelt de aankopen (producten) met alle andere leden. Hierdoor kunnen de leden elkaar inspireren en worden uw producten extra onder de aandacht gebracht.

Tevens maken wij het samen met u mogelijk onze bezoekers en uw klanten kansen te geven om mode en interieur te winnen.

Uiteraard profiteert u hier van! Lees snel verder!!

 

Uw voordelen

.

->U haalt gegarandeerd uw voordeel eruit! Dit Bijzondere concept zal uw product aankopen laten stijgen! U kiest een tarief en verloot een product voor de verkoopprijs, bovendien is de inkoopprijs van uw aangeboden product uiteraard lager!! 

->Wij bieden onze bezoekers een bewuste aankoop, vanwege de virtuele ontwerptool, gratis aan. Dit is interessant voor de detailhandel. U kunt er klanten uw producten in laten ervaren, letterlijk in een wereld die is gecreëerd met als enige doel: meer omzet creëren! Een ultieme kans om uw producten te laten bekijken in een visueel beeld! Doordat u deze extra service aanbiedt, zal de klant sneller uw producten aanschaffen!

->Een website waar interactie mogelijk is: De klant deelt uw aankopen (producten) met alle andere leden. Hierdoor kunnen de leden elkaar inspireren en worden uw producten extra onder de aandacht gebracht.

->Makkelijk adverteren via onze app! Onze bezoekers zien uw advertentie dagelijks voorbij komen!

->Makkelijk uw producten uploaden via de app, u heeft er verder geen omkijken naar. Wij maken uw producten virtueel combineerbaar en plaatsen deze in onze virtuele showroom!

De perfecte omgeving om uw producten te presenteren!

History & Patent

Het ontwerpen en opstellen van ons concept heeft 3 jaar geduurd. Het eerste jaar waren wij voornamelijk bezig met het bedrijfsplan. Het virtuele shoppen dat wilden wij ten eerste neerzetten. Maar ook de inspiratie die mensen met elkaar zouden gaan delen was ons tweede concept ontwikkeling. De reel foto’s en filmpjes die de klant met elkaar zouden gaan delen was dan ook een perfecte match voor ons concept. Bij nader inzien is dit overgenomen door facebook, tiktok en instagram. Maar ook wij gaan hier gewoon mee verder. Onze ontworpen virtuele showroom zijn wij niet van plan over te dragen, eveneens niet tegen een vergoeding en hebben wij patent op dit concept!

 

Partners

Nikkie Mode
Goosens Interieur
Miss Sixty Mode
Zittmaxx Interieur
Xenos Interieur