Ontmoetingsfeesten

Ontmoet je date

Wij organiseren ontmoetingsfeesten, speciaal aangepast en georganiseerd voor onze leden. De thema’s zijn afgestemd op vrijgezellen avonden en toegang voor man en vrouw, dus samen met je date avond. Onze muziekgenre heeft specifiek betrekking op top 40 hits, dance en jaren 80/90’s muziek.

Veilig jouw date ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Dans & sjans op de leukste muziek. Benut een 1 op 1 gesprek in het gezellige en romantische loungegedeelte. Dit alles geheel verzorgd en in een gemoedelijke, relaxte en gezellige sfeer!

 

 

80/90’s, Dance & Top 40

Vrijgezellen - avond

Naast de laatste top 40 hits en dance muziek draaien we ook oudere nummer 1 hits waardoor je (samen) kunt genieten van de gezellige sfeer! De locatie beschikt over een grote dansvloer omringt met tafels en discolampen. Er is ook een grote bar aanwezig waar je drankjes kan bestellen. Buiten bevind zich een super romatische plek met loungebanken en heaters. Buiten mag ook gerookt worden.

De locatie wordt nog toegevoegd

 

Deze leden gaan!

10 Augustus

Top 40 & dance old/new

Dress to impress 80/90's

Een vrijgezellenfeest met als drescode zwart/wit!  Weer draaien wij de beste 80/90’s muziek. 

De locatie beschikt over een grote dansvloer omringt met tafels en discolampen. Er is ook een grote bar aanwezig waar je jouw drankjes kan bestellen. Buiten bevind zich een super romantische plek met heaters inclusief zwoele verlichting. Zo kan je ook even een 1 op 1 gesprek houden met jouw date. Buiten mag ook gerookt worden.

Datum en locatie worden nog toegevoegd! 

Datum

80/90’s

Look Quote

GRATIS
BEKIJK