Look-Quote

Look Quote is jouw partner

Wat maakt een advertentie indrukwekkend? – De vormgeving – De style – De methode.  Aan de hand van deze formulering weten wij jouw advertentie onder de aandacht te brengen. Wij geloven in onze bezoekers omdat wij iets unieks hebben te bieden. Wil je jouw bedrijf/product(en) door ons laten promoten en meer klanten genereren? Dan kunnen wij zeer zeker iets voor je betekenen. Ons concept – onze creativiteit- jouw bedrijf/producten maken het fascinerend voor onze bezoekers . Sluit je aan.. Het is het proberen waard! 

Online marketing

In de huidige digitale wereld is een goed online voorkomen niet meer weg te denken. Look Quote helpt je hier bij door jouw bedrijf, winkel en/of  producten te promoten op een manier waardoor ons concept jouw verkoop bevorderd. Look Quote stimuleerd jouw huidige online voorkomen door middel van een sociale datingplatform. Onze leden keren regelmatig terug in de app, hierdoor kun je er zeker van zijn dat jouw advertentie voor hen keer op keer opvalt.

 

Bereik nieuwe klanten!

Wij plaatsen een link in jouw advertentie zodat als  onze bezoekers op de advertentie klikken, zij direct naar jouw website worden gebracht. Het is een win win situatie en geeft je praktisch meer bezoekers en dus meer omzetverhoging! 

Steiging van bezoekers en/of aankopen!

En juist dit wil je letterlijk bereiken!. Bij ons is het ook mogelijk om te adverteren in onze app, facebook en instagram.

 

 

Look Quote

Advertentie tarieven

Advertentie op homepage :                    € 1500,- per maand 

Advertentie op de ontmoet pagina of op de alles over Look Quote pagina :  € 500,- per maand 

Advertentie  op  in onze facebook en instagram: (Wordt 1x geplaatst)
 € 500,- per maand